OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető


2019. december 6., péntek 16:05

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 6., péntek (OS) - Honfoglalás 2000 Egyesület: Csizmadia távozzon!

        Keseredetten, felháborodva tapasztalja a nemzeti oldal sok-százezres tábora azt az alibi politikát, melyet Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke művel. A botcsinálta politikus figyelmen kívül hagyja az ország sorsáért aggódó emberek határozott követelését, hogy a politikai gyakorlatot követve, utcai demonstrációkon (Békemenet-Harcimenet, tüntetések) biztosítsuk támogatásunkról az ország vezetőit. Mutassunk fel erőt, és nyilvánítsuk ki követeléseinket! Csizmadia ima-reggelikről beszél (?), közhelyeket pufogtat, semmitmondó nyilatkozatai senkit sem érdekelnek, akárcsak a jó szándékú, de hatástalan jogászkodások.
     Csizmadia alkalmatlan a jobb sorsra érdemes szervezet vezetésére, az emberek nem bíznak benne, követeljük: számoljon el és mondjon le azonnal!
     Lesz helyette tekintélyes politikus, aki a közvélemény bizalmát bírja, és képes követni a célravezető politikai gyakorlatot. A Polgári Körök felszámolása után, már a CÖF sem élvezi az emberek támogatását, nem engedhetjük meg, hogy Csizmadia és néhány követője tönkre tegye ezt a fontos szervezetet. Telik az idő, minden jó szándékú emberrel együttműködve, határozott politikát kell folytatnunk.  

Honfoglalás 2000 Egyesület – pannonpuli.hu


     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.