OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető


2019. december 29., vasárnap 09:51

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2019. december 29., vasárnap (OS) - NINCS MÁS ÚT

    A Honfoglalás 2000 Egyesület a Munkáspárttal egyetértésben közösen lép fel társadalmat megosztó, elítélendő jelenségekkel szemben. Sajnálatos, hogy egyes ellenzéki pártok és politikusok, a nemzeti megbékélés, az összefogás helyett a megosztás, a politikai zavarkeltés, a társadalom állandó izgalomban tartásának eszközével kívánnak előnyökhöz jutni.
A magyarok nyugalomra vágynak, meg akarják őrizni elért eredményeinket, dolgozni akarnak, a különböző nézeteket valló csoportok békés egymás mellett élésében érdekeltek. Minden társadalmi csoport: a munkások, az alkalmazottak, az értelmiségiek, a fiatalok és az idősebbek a magyarság megmaradásának egyetlen útját a társadalmi béke feltételek nélküli megteremtésében látják. A civil szervezet és a párt arra kér minden magyart – nem lévén más út – tegyük félre korábbi sérelmeinket, építsük együtt Hazánkat. Eredményekben gazdag Új esztendőt kívánunk minden honfitársunknak!

HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET - MUNKÁSPÁRT

     Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.