OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. január 2., csütörtök 08:29

A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. január 2., csütörtök (OS) - Tovább dübörög a Nemzeti Önsegélyező Kör (NÖK)

    A Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet létrehozta a Nemzeti Önsegélyező Kört (NÖK).
Nagyon nehéz időket élünk Magyarországon: a megszorítások alatt és után magyarok százezrei veszítették el munkájukat, megélhetésüket, így milliók élnek gazdaságilag-anyagilag méltatlan körülmények között: ma már a nyugdijasok minimum kétharmada, a gyerekek családok zöme és az egyedülállók ezreinek anyagi ellehetetlenülése – tény.
A Nemzeti Önsegélyező Kör célja az, hogy a nehéz körülmények között élők, a kisnyugdíjasok, a munkanélküliek, a nagycsaládosok számára könnyítsünk az anyagi nehézségeken. Célunk az, hogy minél több embernek legyen munkája, anyagi problémáik ne okozzák ellehetetlenülésüket.
Célunk, hogy a szociális szektorban lévő dolgozókat, a munkanélkülieket, a közhasznú munkát végzők érdekeit képviseljük, munkához juttassuk.
A Nemzeti Önsegélyező Kört a Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet gondozza, működteti és segíti.
A Nemzeti Önsegélyező Kör egyik feladata, hogy a rossz anyagi körülmények között élők számára – méltóságuk megőrzésével - kedvezményesen juttasson élelmiszert, ruhát és egyéb, a megélhetéshez nélkülözhetetlen eszközöket, amelyekhez – anyagi korlátok okán – nem juthatnak hozzá ezek a társadalmi csoportok.
    
     Kiadó: Társadalmi Szolidaritás Szabad Szakszervezet TSZSZSZ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.