OS Országos Sajtószolgálat
2020. szeptember 25. péntek
Ismertető


2020. január 8., szerda 11:42

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2020. január 8., szerda (OS) - Felszólítjuk Kósa Lajost, hogy haladéktalanul hívja össze a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülését

    Az USA és Irán között elmélyülő válság újabb állomásaként rakéta támadás érte az Irakban szolgálatot teljesítő magyar katonák bázisát.

A rendkívüli helyzetre való tekintettel felszólítom Kósa Lajost a bizottság elnökét, hogy haladéktalanul hívja össze a Honvédelmi és rendészeti bizottság ülését, amelyen mind a honvédelmi minisztertől, mind a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat vezetőjétől tájékoztatást várunk katonáink biztonságával kapcsolatban.

A honvédelmi miniszter azt nyilatkozta, hogy áll rendelkezésünkre a bizottság ülésén, azt már csak az elnöknek kéne összehívni. Nem tudhatjuk, hogy Kósa Lajost bel- vagy külföldi pihenése akadályozza, vagy ennyire nem érdekli az Irakban szolgáló magyar katonák élete és testi épsége, de ha maga nem képes vezetni az ülést, gondoskodjon a helyettesítéséről.
Kósa úr, tegye a dolgát!

MSZP

Bővebb információ: Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság tagja, frakcióvezető-helyettes

     Kiadó: MSZP Országos Központ

------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.