OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 25. csütörtök
Ismertető


2020. január 9., csütörtök 14:11

A Reális Zöldek Klub közleménye
    Budapest, 2020. január 9., csütörtök (OS) - A reális zöldek az igazság birtokában lévő magyart helyezik előbbre. Az ország vezetése ilyen magyar, kezében van. Ahol nincs hatalom, ott nincs politika sem.

    Szimpátiával és jóakarattal követjük a Fidesz vezette Magyarország azon törekvéseit, hogy megpróbáljon a Brüsszelből diktált klímaőrülettel az adott keretek között szembeszállni.
Mivel az egész klímahisztéria fizikai-kémiai alapjai a média hírverésével ellentétben egyáltalán nem bizonyítottak, sőt, több mint kétségesek, helyes, ha Magyarország, amennyire csak lehet, nem vesz részt gazdaságunk leépítésében az ún. karbonsemlegesség ürügyén.
Magyarország helyzete nehezebb, mint Lengyelországé. Lengyelországban úgy a kormánypárt, mint az ellenzék elsősorban lengyel. Ezért nem lehet őket egymás ellen kijátszani. Nálunk a balos ellenzéknek ismeretlenek ilyen fogalmak, mint haza, munkások munkahelyeinek megőrzése, nyugdíjasok, más se tesz mint, hogy pisztolyt szegez a Kormányra. A reális zöldek egyenesen kötelességüknek tartják, hogy az ország minél nagyobb részét meggyőzzék saját szempontjaik helyességéről. Demagógia hatása alatt álló, szűk látókörű ellenzék nem veszi észre, hogy a vallás-, szólás-, sajtó-, és politikai szabadság ma már Európa nyugati felén csak volt közkincs. A közvélemény meggyőzésének és vezetésének eszközei az internet, a sajtó, a film, színház, nagy részben az iskola, sokat veszített egykori erejéből, a liberalizmus név jelzi, gazdasági értelemben vett kapitalizmust jelenti.

Juhos László, elnök

     Kiadó: Reális Zöldek Klub

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.