OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. január 15., szerda 15:59

A Kormányzati Tájékoztatási Központ közleménye
    Budapest, 2020. január 15., szerda (OS) - Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára

    A Demokratikus Koalíció állításaival ellentétben a kormány által megkötött szerződések eddig is nyilvánosak voltak, mint ahogy az a tény is, hogy a kormány rendszeresen rendel felméréseket és kutatásokat. A szerződéseket a minisztériumok a jogszabályoknak megfelelően közzéteszik a kormányzati honlapokon, eddig is így tettek. A felmérések minden, a közéletet és a mindennapi életet meghatározó aktuális témát érintenek.
Amint azt korábban is jeleztük a DK érdeklődő képviselőinek, Soros György bevándorlással kapcsolatos terveinek megismeréséhez még csak kutatásokra sincs szükség, hiszen azokat maga tette közzé. Többek között azt javasolta, hogy egymillió bevándorlót fogadjon be Európa, a bevándorlók szétosztása kapcsán arról beszélt, hogy annak állandónak és kötelezőnek kell lennie, ahogyan arról is beszélt, hogy az ő tervüknek a bevándorlók védelme a célja, és a nemzeti határok jelentik az akadályt. Mivel az ország biztonságát veszélyeztető tervekről van szó, ezért fontosnak tartjuk, hogy többféle módon is megismerjük a magyar emberek ezzel kapcsolatos véleményét.
Sajnáljuk, hogy a Demokratikus Koalíció továbbra is szélsőséges bevándorláspárti politikát folytat, és meg akarja akadályozni az erről szóló párbeszédet. Ez nem meglepő attól a párttól, amely még aláírásokat is gyűjtött a betelepítési kvóták mellett, és meg is szavazta az Európai Parlamentben.

Miniszterelnöki Kabinetiroda


     Kiadó: Kormányzati Tájékoztatási Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.