OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. január 18., szombat 15:58

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2020. január 18., szombat (OS) - Semjén Zsoltot újraválasztották a KDNP elnökének

    Szombaton ülésezett a KDNP tisztújító Országos Választmánya, ahol a pártelnöki, alelnöki és a főbb pártbeli tisztségek betöltéséről voksoltak.
Az ország minden részéből érkezett küldöttek elsöprő többséggel választották meg további 5 évre a párt elnökének – a tisztséget 2003 óta betöltő – Semjén Zsoltot.
A Kereszténydemokrata Néppárt alelnökének választották Rétvári Bencét, Schanda Tamást, Hölvényi Györgyöt, Soltész Miklóst, Azbej Tristant, Bagdy Gábort és Juhász Hajnalkát. Az Alapszabály értelmében a párt alelnökei még Harrach Péter, mint frakcióvezető és Seszták Oszkár, mint az Önkormányzati Tanács elnöke.
Az Országos Választmány elnöki tisztségét ezentúl is Dr. Latorcai János látja el, a pártügyészi feladatokra ismét Dr. Vejkey Imre kapott megbízást.

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.