2024. április 29. hétfő

2020. február 5., szerda 10:23

Az Effekteam Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. február 5., szerda (OS) - A Vodafone Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Vodafone Digitális Díjat. A kezdeményezésre a vártnál sokkal több, összesen 144 pályázat érkezett be. Tekintettel a hatalmas érdeklődésre, a vállalat az elmúlt évben is kiírta a pályázatot, amelynek teljes menedzselését - a pályázat kiírásától és a pályázatok adminisztrációjától kezdve a szakmai előbírálaton át a pályázókkal való kapcsolattartásig - az Effekteam Egyesületre bízta.

A 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok pályázhatnak a következő három kategóriában:
•    Digitális Esélyegyenlőség: ebben a kategóriában olyan digitális megoldásokat várnak, amelyek támogatják, segítik a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportokat és pozitív irányban befolyásolják az életüket.
•    Digitális Társadalom: ebben a kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, amelyek a teljes társadalom javát szolgálják, illetve valamilyen módon megkönnyítik a digitális eszközök használatát.
•    Bolygónk és Fenntarthatóság: ebben a kategóriában olyan innovatív megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzáadott értéket képviselnek a környezettudatosság szempontjából, fenntartható projektek, és valamilyen módon kapcsolhatók a digitális társadalomhoz és az esélyegyenlőséghez.
     A kitöltött jelentkezési lapot 2020. március elejéig a vodafonedigitalisdij@effekteam.hu email címre kell eljuttatni.

Kiadó: Effekteam Egyesület