OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. február 5., szerda 10:23

Az Effekteam Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. február 5., szerda (OS) - A Vodafone Alapítvány 2018-ban hirdette meg először a Vodafone Digitális Díjat. A kezdeményezésre a vártnál sokkal több, összesen 144 pályázat érkezett be. Tekintettel a hatalmas érdeklődésre, a vállalat az elmúlt évben is kiírta a pályázatot, amelynek teljes menedzselését - a pályázat kiírásától és a pályázatok adminisztrációjától kezdve a szakmai előbírálaton át a pályázókkal való kapcsolattartásig - az Effekteam Egyesületre bízta.

        A 15 millió forint összdíjazású Vodafone Digitális Díjra magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok pályázhatnak a következő három kategóriában:
•    Digitális Esélyegyenlőség: ebben a kategóriában olyan digitális megoldásokat várnak, amelyek támogatják, segítik a valamilyen szempontból hátrányos helyzetű csoportokat és pozitív irányban befolyásolják az életüket.
•    Digitális Társadalom: ebben a kategóriában olyan innovatív digitális megoldásokkal lehet nevezni, amelyek a teljes társadalom javát szolgálják, illetve valamilyen módon megkönnyítik a digitális eszközök használatát.
•    Bolygónk és Fenntarthatóság: ebben a kategóriában olyan innovatív megoldásokat keres a vállalat, amelyek hozzáadott értéket képviselnek a környezettudatosság szempontjából, fenntartható projektek, és valamilyen módon kapcsolhatók a digitális társadalomhoz és az esélyegyenlőséghez.
     A kitöltött jelentkezési lapot 2020. március elejéig a vodafonedigitalisdij@effekteam.hu email címre kell eljuttatni.

     Kiadó: Effekteam Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.