OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. február 5., szerda 13:03

A Magyar Liberális Párt közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. február 5., szerda (OS) - Ne legyen gyáva Bede Zsolt, tisztázza a Vadhajtások hátterét!

        Miután a Fidesz a saját tüntetése óta sem határolódott el Bede Zsolt tevékenységétől, így egyértelművé vált, hogy mind Bede akcióit, mind a vadhajtasok.hu weboldal tartalmát és közönségét is felvállalja az állampárt.
     A Vadhajtások weboldalán nem található érdemi információ az oldal tulajdonosi köréről, szerkesztőségi munkatársairól, felelősséget vállaló főszerkesztőről, de még a gyűlöletkeltő tartalmak szerzői sem vállalják nevükkel az írásaikat. Ilyen hiányosságok mellett ez az oldal semmiképp sem tekinthető sajtóterméknek, így a képviseletében dolgozó személyek sem tekinthetők újságíróknak.
     Elvárom Bede Zsolttól, hogy ne legyen gyáva, öntsön végre tiszta vizet a pohárba. Tisztázza, kik állnak az oldal mögött, kiket terhel a felelősség az oldalon megjelenő tartalmak miatt, kik finanszírozzák az oldal fenntartását, a hivatásszerű gyűlöletkeltést! Amennyiben Bede rendelkezik bármilyen újságírói képesítéssel, számoljon be arról is. Amennyiben hivatalos újságírói igazolványt birtokol, tisztázza, ki állította ki azt a részére!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.