OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. február 11., kedd 10:00

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: GENDERMÜLLER

    Súlyosan megsértette a magyarokat az egyik fővárosi polgármester: rémisztő képződménynek nevezte a fehér, a keresztény és a heteroszexuális férfiakat. A kerületi vezetőt már eddig is különböző névvel illették, mint pl. Neandermüller - alighanem a külleme miatt? Az újabb ragadványnevet azért érdemelte ki, mert olyan rasszista kijelentést tett, ami a faji, a vallási és a szexuális élet kérdéskörébe tartozik. Sértő kijelentései megbocsáthatatlanok. Sokan bocsánatkérést várnak el tőle, lemondását követelik, ám a legjobb megoldásnak azt tartanák, ha Gendermüller úr az országot is elhagyná. Menjen vissza Brüsszelbe, de még jobb lenne, ha mondjuk Alaszkában telepedne le, ott viszonylag kevés a fehér ember (sok az indián és az eszkimó), a vallási hovatartozás senkit sem érdekel, a heteroszexualitásra pedig még ő is rákaphatna.

Honfoglalás 2000 Egyesület - Pannonpuli.hu - Balösszekötő

         Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.