2024. április 19. péntek

2020. február 11., kedd 10:00

A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: GENDERMÜLLER

Súlyosan megsértette a magyarokat az egyik fővárosi polgármester: rémisztő képződménynek nevezte a fehér, a keresztény és a heteroszexuális férfiakat. A kerületi vezetőt már eddig is különböző névvel illették, mint pl. Neandermüller - alighanem a külleme miatt? Az újabb ragadványnevet azért érdemelte ki, mert olyan rasszista kijelentést tett, ami a faji, a vallási és a szexuális élet kérdéskörébe tartozik. Sértő kijelentései megbocsáthatatlanok. Sokan bocsánatkérést várnak el tőle, lemondását követelik, ám a legjobb megoldásnak azt tartanák, ha Gendermüller úr az országot is elhagyná. Menjen vissza Brüsszelbe, de még jobb lenne, ha mondjuk Alaszkában telepedne le, ott viszonylag kevés a fehér ember (sok az indián és az eszkimó), a vallási hovatartozás senkit sem érdekel, a heteroszexualitásra pedig még ő is rákaphatna.

Honfoglalás 2000 Egyesület - Pannonpuli.hu - Balösszekötő

Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület