OS Országos Sajtószolgálat
2020. február 29. szombat
Ismertető


2020. február 11., kedd 16:08

A Párbeszéd közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. február 11., kedd (OS) - A Párbeszéd a Médiatanácshoz fordul – Orbán valljon színt a nyílt náci propagandáról

    A Párbeszéd a Médiatanácshoz fordul és vizsgálatot kezdeményez a Hír TV február 8-i adásának kiegyensúlyozottságáról. A mi véleményünk természetesen egyértelmű: a tudósítás a neonácik mellé állt, ami tűrhetetlen a Párbeszéd számára.
Emellett Szabó Tímea, a Párbeszéd frakcióvezetője, társelnöke írásbeli kérdéssel fordul Orbán Viktor miniszterelnökhöz, hogy foglaljon állást a történtekről. Azt gondoljuk ugyanis, hogy magyar miniszterelnökként kötelessége a szélsőséges eseményekre megnyugtató válaszokat adni.
Továbbá mindaddig, amíg a Hír TV nem kér bocsánatot a neonácikat támogató tudósításáért, sem a Párbeszéd politikusai – ahogy Karácsony Gergely párbeszédes főpolgármester is jelezte posztjában –, sem a Városháza nem válaszol a Hír TV megkereséseire, kérdéseire.

Párbeszéd Sajtó

     Kiadó: Párbeszéd

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.