OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. február 21., péntek 14:14

A Nyugdíjas Parlament Országos Egyesületének közleménye
    Budapest, 2020. február 21., péntek (OS) - Az idősek életkörülményeinek javítása érdekében egyeztetést folytattak a Kormány és az Országos Nyugdíjas Parlament Képviselői.

    Az Országos Nyugdíjas Parlament képviselői a tegnapi napon tartott megbeszélésen tájékoztatták az EMMI Családpolitikáért Felelős Helyettes Államtitkárságának képviselőit az idősek érdekében indokoltnak tartott lépésekről.

Az Országos Nyugdíjas Parlament képviselői a közeli napokban részletes tervet készítenek a helyi, időseket tömörítő közösségek és körök aktivitására épülő, felmenő rendszerű, szakmai alapú rendezvénysorozat lebonyolításáról.

Beneda Attila helyettes államtitkár reményét fejezte ki, hogy a Nyugdíjas Parlament őszi rendezvényén részt tud venni, és tájékoztatni tudja a jelenlévőket a Kormány időseket érintő intézkedéseiről. A tárgyaló partnerek megállapodtak abban, hogy időközönként tájékoztatják egymást az idősek érdekében javasolt intézkedésekről. Az Országos Nyugdíjas Parlament és partnerszervezetei álláspontjaik szakszerűségének javítása érdekében szükségesnek tartják, hogy a tárgyhoz kapcsolódóan megfelelő és érvényes információkkal,  adatokkal rendelkezzenek. A megbeszélésen felvetett egyéb javaslatok esetleges megvalósíthatóságáról pontosabb információk meglétét követően várható egyeztetés.
    
     Kiadó: Nyugdíjas Parlament Országos Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.