OS Országos Sajtószolgálat
2022. december 10. szombat
Ismertető


2020. február 25., kedd 18:34

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. február 25., kedd (OS) - Továbbra is várjuk a Belügyminisztérium pontos tájékoztatását a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban

    Mai sajtótájékoztatómon arra kértem Magyarország kormányát, hogy a lehető legnagyobb részletességgel tájékoztassa a lakosságot a 28 pontból álló védelmi-akcióterv részleteiről, tegnap életbe léptetett módosításairól, illetve annak végrehajtásáról.

A Belügyminisztérium által irányított Operatív Törzs délután közleményt adott ki, amelyben önmérsékletre int, s figyelmembe ajánlja a január végén közzétett intézkedési tervét.

Sanda oldalpasszok helyett továbbra is kérjük a kormányt, adjon részletes tájékoztatást a védelmi-akcióterv végrehajtásának jelenlegi státuszáról, s az akcióterv módosításáról. Ne akarják három hetes információk utánközlésével megkerülni az előkészületek jelenlegi állására vonatkozó kérdésre történő érdemi válaszadást.

Érdemi válaszaikkal ugyanis nem nekem, hanem a magyar lakosságnak tartoznak.

Stummer János,
a Jobbik országgyűlési képviselője
a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.