OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2020. március 30., hétfő 14:55

Hoppál Péter országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. március 30., hétfő (OS) - Nyílt levél Péterffy Attila polgármesternek

    A háziorvosi-, a szakrendelési-, a magán-, valamint a PTE klinikai ellátásban több ezer orvos, ápoló, szakszemélyzet dolgozik fáradhatatlanul. Magyarország Kormánya, az Operatív Törzs, az illetékes hatóságok, az egészségügyi ellátórendszer, a helyi önkormányzatok, civilek és önkéntesek az elmúlt hetekben mindeddig hatékony intézkedésekkel tudták fékezni a koronavírus terjedését hazánkban. A március 28-tól életbe lépett kijárási korlátozás harmadik napjától, a mai hétfői munkahéttől fontos lenne a pécsi egészségügyi ellátórendszerben dolgozók megfeszített munkájának támogatása az ingyenes helyi közlekedés biztosításával. A mai napon ugyanezen ingyenes helyi utazás biztosítását kértem a komlói egészségügyi dolgozók számára Komló városának területére Polics József polgármester úrtól, aki kérésemnek eleget téve, haladéktalanul intézkedett az ügyben.
Tisztelettel kérem Polgármester Úrtól javaslatom elfogadását és a fenti ügyben szükséges intézkedések meghozatalát.

Üdvözlettel:

Dr. Hoppál Péter
    
-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.