2024. április 27. szombat

2020. április 1., szerda 09:18

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. április 1., szerda (OS) - Négy mosó- és szárítógépet és négy érintésmentes hőmérőt adományoztunk a mentősöknek

A Demokratikus Koalíció eddig is aktívan kivette a részét a vírus elleni küzdelemből. Aktivistáink és politikusaink a fővárosban és országszerte segítenek az időseknek a gyógyszerbeszerzésben és az élelmiszervásárlásban, az egészségügyi intézményeknek az eszközök, maszkok és védőfelszerelés beszerzésében. Tesszük mindezt azért, mert meggyőződésünk, hogy most minden segítség számít, és mert hisszük, hogy ez a valódi nemzeti összefogás. Nem lehet megengedni, hogy azok, akik ilyenkor is a mi egészségünkért dolgoznak, az alapvető eszközök hiánya miatt ne tudják ellátni feladatukat.

A tegnapi napon a DK 4 darab mosó- és szárítógépet és 4 darab érintésmentes lázmérőt adományozott a mentődolgozóknak, amit Varju László, a DK országgyűlési képviselője, valamint Bedő Kata és Trippon Norbert, a DK újpesti alpolgármesterei adtak át. Mi arra biztatunk mindenkit, hogy ha teheti, bármilyen csekély adománnyal is, de támogassa a valódi hősök munkáját! Egy biztos: a DK ezután is mindenhol ott lesz, ahol segíteni kel

Varju László, a DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke élőben jelentkezett be a Facebookon az adomány átadásakor:

Kiadó: Demokratikus Koalíció