OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. április 1., szerda 09:18

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. április 1., szerda (OS) - Négy mosó- és szárítógépet és négy érintésmentes hőmérőt adományoztunk a mentősöknek

    A Demokratikus Koalíció eddig is aktívan kivette a részét a vírus elleni küzdelemből. Aktivistáink és politikusaink a fővárosban és országszerte segítenek az időseknek a gyógyszerbeszerzésben és az élelmiszervásárlásban, az egészségügyi intézményeknek az eszközök, maszkok és védőfelszerelés beszerzésében. Tesszük mindezt azért, mert meggyőződésünk, hogy most minden segítség számít, és mert hisszük, hogy ez a valódi nemzeti összefogás. Nem lehet megengedni, hogy azok, akik ilyenkor is a mi egészségünkért dolgoznak, az alapvető eszközök hiánya miatt ne tudják ellátni feladatukat.

A tegnapi napon a DK 4 darab mosó- és szárítógépet és 4 darab érintésmentes lázmérőt adományozott a mentődolgozóknak, amit Varju László, a DK országgyűlési képviselője, valamint Bedő Kata és Trippon Norbert, a DK újpesti alpolgármesterei adtak át. Mi arra biztatunk mindenkit, hogy ha teheti, bármilyen csekély adománnyal is, de támogassa a valódi hősök munkáját! Egy biztos: a DK ezután is mindenhol ott lesz, ahol segíteni kel

Varju László, a DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke élőben jelentkezett be a Facebookon az adomány átadásakor:

https://www.facebook.com/dk365/videos/2518209855094735/
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.