OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. április 8., szerda 19:29

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2020. április 8., szerda (OS) - A koronavírus sem tudja megállítani a szcientológusokat, hogy segítsenek másokon

        2020. április 8-án délelőtt Szcientológia Önkéntes Lelkészek egy csapata érkezett az egyik budapesti központi kórházhoz, miután megtudakolták, minek örülnének legjobban az ott dolgozó orvosok, nővérek és személyzet.
     Meg is jöttek az Önkéntes Lelkészek a szcientológusok adományaiból összeállított csomaggal: több, mint 280 kg friss gyümölccsel (alma, körte, narancs, banán, ananász, kivi, grapefruit, citrom), továbbá üdítőkkel és több kiló egyéb élelmiszerrel, hogy így támogassák a kórház dolgozóit, akik önzetlen munkájukkal a legtöbbet segítik a rászorulókat e kihívásokkal teli helyzetben.

     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.