OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. április 15., szerda 09:43

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. április 15., szerda (OS) - A Nemzeti Közszolgálati Egyetem megrendelésére a Ludovika Egyetemi Kiadó készíti azokat az e-tananyagokat, amelyek évről évre több mint 70.000 kormányzati és önkormányzati tisztviselő továbbképzését segítik elő. Az elmúlt években többszáz e-tananyag készült el, amelyeket a távoktatási munkarend bevezetésével az NKE graduális képzésben résztvevő hallgatóin kívül a nagyközönség is igénybe vehet.

    Az eredetileg a közszolgálati továbbképzésekhez fejlesztett, önfejlesztésre is alkalmas, legmodernebb e-tananyagok a veszélyhelyzet ideje alatt a https://www.ludovika.hu/ oldalon bárki számára hozzáférhetők. A kurzusok témái a közszolgálat klasszikus területei mellett (hatósági ügyek, közpénzügyek, jog és közigazgatás) a digitális világ (blockchain, e-hitelesítés, kibervédelem) és a kompetenciafejlesztés (együttműködés, csapatépítés, asszertivitás) területeit is széles körűen átfogják. "A nemzetközi viszonylatban is kiemelkedő minőségű e-learning tananyagaink nemcsak érdekes tudást, de gyakorlatban használható készségeket és szemléletformálást is képesek adni a tanulni vágyók számára" – mondta Koltányi Gergely, a kiadó ügyvezetője. Hozzátette, a kiadó saját fejlesztésű tananyagfejlesztő rendszerrel rendelkezik, mindez nagyban megkönnyíti azt, hogy okostelefonra is optimálisan használható, interaktív és szórakoztató képzéseket készíthessenek.
    
     Kiadó: Nemzeti Közszolgálati Egyetem

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.