OS Országos Sajtószolgálat
2023. október 1. vasárnap
Ismertető


2020. május 16., szombat 17:37

Az MSZP Országos Központ közleménye
    Budapest, 2020. május 16., szombat (OS) - De hová tűnt Kásler Miklós?

        Már Orbán sem tart igényt Kásler jelenlétére akkor, amikor rendkívüli jelentőségű egészségügyi döntéseket kell meghozni. A budapesti kijárási korlátozásokkal kapcsolatos döntésnél szembesültünk ugyanis azzal, hogy az egészségügyi kormányzat, élén Kásler Miklóssal már meg sincs hívva az ilyen horderejű döntések előkészítéséhez.
     Ezt maga a kormánypropaganda árulta el akkor, amikor fényképet közölt a szakmai tanácskozás résztvevőiről, és hogy biztos legyen, le is írták, hogy kik vettek részt a döntésben, Káslernek azonban se híre, se hamva. Még azt is mondhatnánk, hogy örülünk, hogy kivonták végre a forgalomból a tragikus döntéseket hozó, emberi életekben mérhető hibákat elkövető, bukott minisztert.
     Mielőtt fellélegezhetnénk, azonban maradt egy kérdés: mikor mond le Kásler Miklós? Mikor adja ki az útját Orbán a bukott miniszterének?
     Az MSZP, mint az egyetlen baloldali parlamenti erő nem fog napirendre térni a kórházakból ki- és elutasított betegek szenvedéstörténete felett, a végére fogunk járni annak, hogy hogyan fordulhatott elő, hogy maguk a kórházak voltak a vírus melegágyai, és annak, hogy miért tagadták meg a kórházakból elbocsátott, otthonokba visszazsuppolt idős emberek tesztelését.

     MSZP

Bővebb információ: Korózs Lajos, a Népjóléti bizottság elnöke
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.