OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. május 21., csütörtök 07:12

Az AQUILA Párt közleménye
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - Augusztus 20-i tűzijáték

        Az AQUILA PÁRT véleménye, meglátása szerint nem elhagyni kellene a tűzijátékot, és nem is gigantikussá tenni, hanem másként megrendezni.
     Tudjuk, kell a népnek a cirkusz, de ha lehet olcsóbban, akkor úgy kellene véghez vinni. A durrogtató tűzijáték helyett fény- és hangjáték lehetne, amilyen van a piramisoknál is, ami nagyon szép, jobban variálható, művészileg is megoldható.
     Most, amikor sok kiadása volt az országnak – kár erre ennyi pénzt kidobni! –, sokkal kevesebbért ugyanolyan élményt lehetne adni a népnek a hang- és fényjátékkal. Nem durrogtatva, hanem kulturált zenével, gyönyörű kivitelezéssel akár hosszabb ideig is tarthatna, semmi érdek sem sérülne, s több pénz maradna a kasszában. Talán az állatok is jobban örülnének, nem mennének világgá, és sokkal olcsóbb, nívósabb is lehetne az ünnepünk.

AQP elnöke, Varga Péterné

     Kiadó: AQUILA Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.