2024. április 27. szombat

2020. május 21., csütörtök 20:35

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye
    Budapest, 2020. május 21., csütörtök (OS) - Nincs meglepetés: Varga-Damm Andrea a becstelenséget választotta

Varga-Damm Andrea a saját esküjét megszegve döntött úgy, hogy a tisztesség és becsületesség számára csupán a külvilágnak szóló üres lózungok, és megtartja a párttól kapott országgyűlési mandátumát annak ellenére, hogy visszaadásáról a Szent Korona előtt tett esküt. Súlyosbító körülmény, hogy Varga-Damm Andrea jogvégzett ember, aki elméletben nagyon is jól tudja, hogy az adott szó kötelez.

Esküjének megszegésén túl legalább ugyanilyen súlyú bűn, hogy – szemben a Jobbik frakcióvezetésével – a mai napig nem ismerte el, hogy hibázott, helyette a megfigyelési törvényt bíráló választókat gyalázta a közösségi médiában, butának nevezve a szavazókat.

A Jobbik számára a választó szövetséges, akit nem lehet megalázni. Főleg nem egy országgyűlési képviselőnek. Aki ilyet tesz, azzal nem kívánunk közösséget vállalni.

A Jobbik elnöksége

Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom