OS Országos Sajtószolgálat
2020. július 15. szerda
Ismertető


2020. május 22., péntek 09:56

A Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. május 22., péntek (OS) -

    Ön és Önök mernek beszélni a demokratikus értékek pusztulásáról? Önök, akik egy olyan pártnak az európai parlamenti képviselői, amely pártnak az elnöke Gyurcsány Ferenc? Az a Gyurcsány Ferenc, aki 2006-ban az ország valós költségvetési és pénzügyi helyzetének eltitkolásával, a választók egyértelmű becsapásával nyerte meg pártjának az országgyűlési választásokat? Aki hírhedt beszédében trágár módon ecsetelte sokéves hazudozásukat, és a választók elől végig eltitkolt tényeket? Aki arrogáns módon a hatalomba kapaszkodva, csak tovább fűtötte a tiltakozásokat, és folyamatosan igyekezett kiprovokálni a zavargásokat? És akinek kormányzása idején vérbe fojtották az ’56-os forradalom ötvenedik évfordulójára szervezett legnagyobb ellenzéki megemlékezés, illetve nemzeti tüntetés törvénytisztelő, békés résztvevőinek a hazavonulását? Akinek a rendvédelmi erői azonosító jel nélkül és aránytalanul durva erőszakkal, rátámadtak a demokratikus jogaikkal élni kívánó polgárokra, s aki minderre válaszul a lemondás bejelentése helyett, inkább kioktatta demokráciából az akkori ellenzéket? Aki végül közel három év múlva, az országot a totális gazdasági csőd és morális válság szélére sodorva, az utolsó előtti pillanatban menekült el a süllyedő hajóról?
Ön és Önök, ez a párt mer beszélni a demokratikus értékekről, az autoriter szellemről és a diktatúráról?
     Kiadó: Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.