OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. május 29., péntek 13:44

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. május 29., péntek (OS) - Felcsúti TAO-milliárdok – A DK nyilvánosságra hozza az Emmitől kiperelt vizsgálati anyagot

    A DK hosszú ideje próbálja megtudni, mire költötte Mészáros Lőrinc felcsúti fociakadémiája a TAO-milliárdokat, a hatóságok és az Emmi azonban rendre megpróbálja elrejteni az erről szóló dokumentumokat. A legutóbbi jogerős bírósági ítélet arra kötelezte az Emmit, adja ki a TAO-ügyhöz kapcsolódó jegyzőkönyvet, hogy megtudjuk, mire jutott a vizsgálat, és miért tartott két évig.

Az Emmi a bíróság által kijelölt határidő után ugyan, de kiadott egy 150 oldalas anyagot, amelyet három különböző könyvvizsgáló nézett át. Mindannyian arra jutottak, hogy a jegyzőkönyv nem tartalmazza azokat az információkat, amiknek a kiadására korábban kötelezték őket. Olyan számlakivonatokra hivatkoznak benne, amelyeket nem mellékeltek a jegyzőkönyvhöz. Ezen felül az anyagban nem szerepel az az információ, hogy miért tartott két évig az Emmi felülvizsgálata. Az anyag használhatatlan, érdemi információkat nem tartalmaz. Hogy ezt bebizonyítsuk, a teljes vizsgálati anyagot nyilvánosságra hoztuk a DK honlapján.

A DK tiltakozik amiatt, hogy az Emmi jól olajozott gépezetként leplezetlenül asszisztál a lopáshoz, bennünket pedig egy jogerős bírósági ítélettel a kezünkben is hülyének néznek. Ezt nem fogjuk hagyni. Mi, európai magyarok addig fogunk harcolni az Orbán-kormánnyal szemben, amíg végre kiderül az igazság, és felelősségre vonják a bűnösöket.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja
Varju László, a DK alelnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.