OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. június 9., kedd 17:25

A Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye
    Budapest, 2020. június 9., kedd (OS) - Gyógyturizmus, koronavírus és Trianon kapcsolatát is bemutatta a KEP virtuális keretek között.

    A KEP őszre halasztotta a Trianon témájú XIII. Társadalmi Párbeszéd Fórumát az Akadémián. Helyette több témával foglalkozott Trianon 100. évfordulójához kapcsolódva virtuális keretek között májusban és júniusban. Ezek a filmek is megtekinthetők a KEP honlap főoldalán: www.kepcp.hu. A trianoni évforduló előtt, a kialakult járványhelyzet miatt javasolta a KEP elnöke a gyógyfürdők és Trianon kapcsolatának vizsgálatát, mert a gyógyturizmus bizonyítottan kedvező hatással van különböző betegségekre és a magyar gyógyfürdők világviszonylatban is elismertek. A felkért 2 tekintélyes előadó közül Dr. Fluck István főorvos a Gyógyfürdőügyi és Klimatológiai Világszövetség és a Magyar Balneológiai Egyesület tiszteletbeli elnöke, a KEP Elnökség tanácsadója a magyar gyógyturizmus történetét mutatta be és Trianon hatását, Dr. Máhr Tivadar, Sárvár Város alpolgármestere pedig Vas megye gyógyturizmusát Trianon előtt és után. Köszöntőjében Dr. Czeglédi József KEP elnök rendkívül sikeresnek értékelte nemzetközi összehasonlításban is a járvány első szakaszának kezelését Magyarországon és gyógyturizmusunk fejlesztését a járvány előtt. Reméli, hogy turizmusunk a járvány után is gyorsan fejlődik.
További inf.: www.kepcp.hu

     Kiadó: Közép-Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.