OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. június 24., szerda 13:44

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 24., szerda (OS) - Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat és a gyermekes családokat támadják – Reagálás Varju László (DK) nyilatkozatára

    Gyurcsányék most sem leplezik, hogy ha rajtuk múlna, akkor hogy mennének a dolgok. Amikor a 2021-es költségvetést támadják, akkor a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat, a gyermekes családokat, a nyugdíjasokat, és a határvédelmet támadják.A 2021-es költségvetés ugyanis azt szolgálja, hogy a járvány okozta károkból helyre tudjon állni a magyar gazdaság, megvédjük a vírus által veszélybe sodort munkahelyeket, új munkahelyeket teremtsünk, emellett több pénz maradjon a gyermekes családoknál, a nyugdíjasoknál, és továbbra is meg tudjuk védeni Magyarországot a bevándorlástól.
A gazdaság- és munkahelyvédelmi alapra 2500 milliárd forintot, a járvány elleni védekezésre 3000 milliárd forintot, a gyermekes családokra 2300 milliárd forintot, a 13. havi nyugdíj első ütemére 53 milliárd forintot, a biztonságra és rendvédelemre 953 milliárd forintot biztosítunk, több pénz lesz az egészségügyre, az oktatásra és az önkormányzatokra is.
Gyurcsányék mindezt lenulláznák, és ott folytatnák, ahol abbahagyták. Kormányzásuk alatt tönkretették a magyar gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, eladósították az országot, adóemelésekkel sújtották a családokat és a vállalkozásokat, elvettek egyhavi nyugdíjat, és ha rajtuk múlna nem a bevándorlás megállítására, hanem a bevándorlók betelepítésére költenének.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

     Kiadó: Fidesz

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.