2024. április 27. szombat

2020. június 24., szerda 13:44

A Fidesz közleménye
    Budapest, 2020. június 24., szerda (OS) - Gyurcsányék már megint a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat és a gyermekes családokat támadják – Reagálás Varju László (DK) nyilatkozatára

Gyurcsányék most sem leplezik, hogy ha rajtuk múlna, akkor hogy mennének a dolgok. Amikor a 2021-es költségvetést támadják, akkor a magyar gazdaságot, a magyar vállalkozásokat, a gyermekes családokat, a nyugdíjasokat, és a határvédelmet támadják.A 2021-es költségvetés ugyanis azt szolgálja, hogy a járvány okozta károkból helyre tudjon állni a magyar gazdaság, megvédjük a vírus által veszélybe sodort munkahelyeket, új munkahelyeket teremtsünk, emellett több pénz maradjon a gyermekes családoknál, a nyugdíjasoknál, és továbbra is meg tudjuk védeni Magyarországot a bevándorlástól.
A gazdaság- és munkahelyvédelmi alapra 2500 milliárd forintot, a járvány elleni védekezésre 3000 milliárd forintot, a gyermekes családokra 2300 milliárd forintot, a 13. havi nyugdíj első ütemére 53 milliárd forintot, a biztonságra és rendvédelemre 953 milliárd forintot biztosítunk, több pénz lesz az egészségügyre, az oktatásra és az önkormányzatokra is.
Gyurcsányék mindezt lenulláznák, és ott folytatnák, ahol abbahagyták. Kormányzásuk alatt tönkretették a magyar gazdaságot, megduplázták a munkanélküliséget, eladósították az országot, adóemelésekkel sújtották a családokat és a vállalkozásokat, elvettek egyhavi nyugdíjat, és ha rajtuk múlna nem a bevándorlás megállítására, hanem a bevándorlók betelepítésére költenének.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség

Kiadó: Fidesz