OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. június 26., péntek 11:59

Az MSZP Országos Központjának közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. június 26., péntek (OS) - Nyugdíjprémium helyett propagandaújságot ad a Fidesz a nyugdíjasoknak

        A nyugdíjasok idén nem számíthatnak nyugdíjprémiumra, sőt még a járandóságuk vásárlóértéke is folyamatosan csökken és mindezek ellenére a kormány továbbra sem hajlandó segíteni nekik. Szinte az összes nyugdíjas érdekvédelmi szervezettől hallani a segélykiáltásokat, de a Fidesz még tárgyalni sem hajlandó velük, cserben hagyja őket.
     Napjainkban, amikor több mint 8%-kal emelkednek az élelmiszerárak nem ingyenes kormányzati propagandaújságra, hanem azonnali segítségre van szükségük a nyugdíjasoknak. Az ország lakóinak csaknem egyharmada időskorú, ők nemcsak a vírusnak, hanem a válságnak is fokozottan ki vannak téve, hiszen a folyamatosan emelkedő árakat, kiadásokat az értéküket veszítő nyugdíjakból kell fizetniük.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.