OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető


2020. július 6., hétfő 07:13

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2020. július 5., vasárnap (OS) - Megkezdi Július 15.én a Le az Adók 75%-ával Párt a tisztújító és elnökválasztó ülését.

    Ezek ugyanazok!

30 éve semmilyen szinten nem léptünk ki a szocializmus mocsarából. Ugyanúgy a saját megélhetésükért küzdő, dolgozó magyar polgárok és a rajtuk piócaként élősködő, hízott politikusok állnak szemben egymással. A bevételünk 51%-a megy 60 adónemen keresztül semmitmondó, bürokratikus állami szolgáltatásokra. Ez lenne a szocializmussal való leszámolás?

Hol van ott piaci szabadság, ha nem választhatjuk meg, hogy melyik orvost fizessük meg, mit tanítsunk a gyerekünknek és kinek fizessük a nyugdíjbiztosításunkat? Oktatás-egészség-nyugdíj-sport az elhatalmasodott állam önkényelvű tervgazdaságának része, élükön a kommunizmust újracsomagoló, a becsületes munka helyett korrupcióból élő, tespedt, félművelt politikusokkal. Eközben napi szinten ömlik a senkit nem érdeklő politikai színház újabb és újabb felvonása, ahol műbalhékban a komány és ellenzék színészei egymást karaktergyilkolják, hogy a rendszerszintű problémákat karakterekre való mutogatással palástolják. Mindezt, ugyancsak a mi pénzükből.

Küldetésünk, hogy ennek végetvessünk!
     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.