2024. április 29. hétfő

2020. július 8., szerda 19:50

A Szcientológia Egyház Központi Szervezet közleménye
    Budapest, 2020. július 8., szerda (OS) - Van, aki beleszületik egy hátrányos helyzetbe, de az is előfordul, hogy egy váratlan tragédia miatt lesz valaki kiszolgáltatott

Kire lehet ilyenkor számítani? Szerencsére sok olyan jó ember van, akik annak szentelik az életüket, hogy másoknak segítsenek!

És amennyiben ezek a segítő szándékú emberek egymással összefogva egyházakban, alapítványokban, szeretetszolgálatokban tevékenykednek, akkor a szervezeteik együttműködése esetén még sokkal több rászorulót érnek el!

Az ilyenfajta összefogásnak volt a hét elején jó példája, amikor a Szcientológia önkéntes lelkészek az Igazgyöngy Alapítványnak vittek adományként nemcsak tartós élelmiszert, hanem számos tanszert, rajz és festő eszközöket Budapestről Berettyóújfaluba, hogy a szegénységben élő gyerekeknek nyújtsanak segítséget az alapítványon keresztül.

Az Igazgyöngy Alapítvány már 1999 óta dolgozik az esélyegyenlőségért, a gyerekszegénység felszámolásáért és sok más jótékony célért.

Az önkéntes lelkészek felkerestek adományaikkal egy olyan hirtelen megözvegyült édesanyát, aki sajnos már egyedül kénytelen nevelni félárván maradt két éves kisfiát, hiszen az édesapa egy héttel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt egy önhibáján kívüli balesetben. Erről az esetről a debreceni Tündérkör Alapítványtól értesültek, akiket idén tavasszal már támogattak.

Egy jókor jött támogatás elég lehet ahhoz, hogy valaki rendbe hozza az életét. Ezért érdemes olyanokat támogatni, akik a rászorulóknak segítséget nyújtanak bármilyen élethelyzetben.

Kiadó: Szcientológia Egyház Központi Szervezet