OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. július 9., csütörtök 13:23

A Magyar Jet-Ski Szövetség közleménye
    Budapest, 2020. július 9., csütörtök (OS) - Jet-Ski Európa-bajnokság Nyíregyháza-Leveleken!

    Újraindulnak a jet-ski sportág világversenyei. A COVID-19 járvány miatti hosszú leállást követően a Magyar Nagydíjjal kezdődik 2020. augusztus 27-30-án a UIM Jet-Ski Európa-bajnokság, jelentette be Raimondo di San Germano, az Aquabike Promotion ügyvezető igazgatója. Az eredetileg három futamosra tervezett Európa-bajnoki széria első állomását, a Portugál Nagydíjat törölték, a két futamos Európa-bajnokság első állomása így Nyíregyháza-Leveleken lesz 2020. augusztus 27-30-án. A négynapos rendezvény megtartásához a Nemzetközi Szövetség szigorú előírásokat és szabályokat írt elő, emiatt a kiemelt sportrendezvény nézők nélkül, zárt kapuk mögött kerül megrendezésre, azonban a sport szerelmesei és az érdeklődők sem maradnak látványosság nélkül, az időmérő futamokat és versenyeket folyamatosan közvetíti élőben a Szövetség. A 2019. évi Magyar Nagydíj rendkívül eredményes volt, a magyar válogatott 10 érem megszerzésével a nemzetek közötti éremtáblázatban a második helyen végzett.
Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke úgy nyilatkozott, hogy a 20 fős, előzetes magyar válogatott keret tagjai jó formát mutattak az Országos Bajnokság múlt hétvégén rendezett első versenyén, így remélhető versenyzőink tavalyi évihez hasonló kiváló szereplése.
Az Európa-bajnokság második, záró futama a Lengyelországi Elk városában kerül megrendezésre 2020. szeptember 4-6 között.
     Kiadó: Magyar Jet-Ski Szövetség

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.