OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. július 11., szombat 12:56

A Demokratikus Koalíció közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. július 11., szombat (OS) - Írásbeli kérdéssel fordulunk a belügyminiszterhez, hogy megtudjuk: hogyan zaklathat szabadon már 6 éve egy fiatal kapuvári nőt egy zavart férfi

    A Demokratikus Koalíció nevében ezért írásbeli kérdéssel fordulok a belügyminiszterhez, hogy megtudjuk: hogyan lehet az, hogy Orbán Viktor 2010-ben két hét alatt rendet ígért, ma Magyarországon mégis évekig zaklathat és bántalmazhat egy fiatal nőt és családját egy nyilvánvalóan beteg férfi. Kíváncsiak vagyunk továbbá arra, hogy a fideszes bátrak szerint még most is elegendő-e a nők és gyerekek elleni erőszak megelőzéséről és felszámolásáról szóló nemzetközi egyezmények ratifikálása helyett fiókszervezetük, a KDNP nevű radikális törpepárt által összeeszkábált papírt lobogtatniuk a Parlamentben, vagy végre érdemben is tesznek-e valamit, hogy ilyen és ehhez hasonló esetek ne fordulhassanak elő? Vagy szerintük ez a szeretet és az összefogás ereje, és ilyen a keresztény családmodell?

Dr. Vadai Ágnes

a Honvédelmi és Rendészeti Bizottság alelnöke
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.