OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. július 18., szombat 07:35

A Le az adók 75%-ával Párt közleménye
    Budapest, 2020. július 18., szombat (OS) - A Le az Adók 75%-val Párt tagsága a párt első gyűlésén megállapodott olyan kérdésekben is, melyek a jövőbeni politikai stratégiára, eszmei alapvetésekre, kommunikációra irányultak.

    Az első pártgyűlés a LA75 egyik ominózus gyűlésének tekinthető, ugyanis ezen az összejövetelen határoztuk meg az elmúlt egy év tapasztalatait mérlegelve pártunk jövőbeni politikáját, leszögezve hogy nevünkhöz és programunkhoz hűen a nagy arányú – gazdaságot is érintő - adócsökkentésnek az államszocialista szektorok, az állami vállalatok és közpénzzel szubvencionált oligarcha-cégek monopóliumainak következetes feldarabolásának, a költséges és fenntarthatatlan bürokratikus újraelosztó gépezet leépítésének szükségessége mellett kampányolunk.

A gyűlésen hosszú diskurzus keretében arról állapodtunk meg, hogy politikai stratégiánk eszközéül a populizmust használjuk fel, ezáltal minél szélesebb tömegek számára megismertetve a szabadság nemes eszményét. Szeretnénk, ha minden magyar honfitársunk részese lenne annak a szabadságpárti mozgalomnak, mely arra esküdött fel, hogy felszabadítsa társadalmunkat az állami önkény szocializmusának elnyomó bürokráciája és korrupt monopolgazdasága alól.

A következő tisztújításig a párt célja minél nagyobb támogatottságra szert tenni, egyszersmind valós alternatívát képezve egyetlen jobboldali, szabadpiaci, szabadságelvű pártként az államszocializmus fenntartásában érdekelt ellenzéki és kormánypárti pártkonglomerátummal szemben.


     Kiadó: Le az adók 75%-ával Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.