OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. július 20., hétfő 15:52

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. július 20., hétfő (OS) - Elég jellemző, hogy Orbánék nem a válságkezelésről, hanem a külföldi focira elosztogatott pénzekről híresültek el a világban

    Sajtóinformációk szerint egy kolozsvári focicsapat a magyar kormány támogatásában bízik, miután nehéz helyzetbe kerültek anyagilag. Úgy tudni, a CFR Cluj többségi tulajdonosa, Ioan Varga azért számít Orbánék segítségére, mert a magyar kormány korábban bőkezűen adott támogatást két székelyföldi település utánpótlásnevelésére is.

A Demokratikus Koalíció szerint mindent elárul Orbánékról az, hogy nem a válságkezelésről, hanem a külföldi focira elosztogatott pénzekről híresültek el a világban. Miközben itthon betegek halnak meg az áldatlan kórházi körülmények miatt és belefullad az ország a válságba, a magyar miniszterelnök a focisták Róbert bácsijaként osztogatja külföldre a milliárdokat. Mi, európai magyarok azonban azt is túlzásnak érezzük, amit a hazai focira eddig elvertek, ha ezt még megtetézzük újabb külföldre vándorló milliárdokkal, abba az ország és a magyarok fognak végleg belerokkanni.

Ráczné Földi Judit
a Demokrata képviselők közösségének (A DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit tömörítő szervezet) elnöke, a DK elnökségi tagja
    
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.