OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. július 30., csütörtök 10:31

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. július 30., csütörtök (OS) - Mindennapos testnevelés van, tornaterem nincs, mert a kormány csak ígérgetni tud, de azt nagyon

    Bár a Fidesz-kormány kötelezővé tette már nyolc evvel ezelőtt a mindennapos testnevelést, a beígért 109 iskolai tornacsarnokból mindössze 24-et sikerült átadni ez alatt az idő alatt.

A Demokratikus Koalíció szerint ismét bebizonyosodott, hogy a Fidesz semmi máshoz nem ért, csak az ígérgetéshez. Nyolc éve képtelenek voltak megoldani az egyébként maguk által kiagyalt mindennapos testneveléshez az infrastruktúrát, egy-két gondosan kiválasztott, választási kampányban átadott csarnoktól eltekintve. Orbánéknak persze a legkönnyebb kiadni a kötelező feladatot, aztán mindenki oldja meg, ahogy tudja, de mi európai magyarok felháborítónak tartjuk az ígérgetést és az alamuszi mellébeszélést.

Arató Gergely

a DK frakcióvezető-helyettese, elnökségi tagja, oktatási szakpolitikusa
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.