OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. augusztus 2., vasárnap 11:45

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 2., vasárnap (OS) - A DK tiltakozik a Velencei-tó fideszes megszállása, beépítése ellen

    Tovább tombol a kapzsiság, az orbáni hatalom mindent megszerezni akaró tébolya. Most a Velencei-tó közvetlen partjára terveznek szállodát és luxus lakóparkot, zöld területeket semmisítve meg, egyúttal elzárva az embereket, az ott élőket és nyaralókat a strandolás lehetőségétől.

A Demokratikus Koalíció támogatja a gárdonyi és agárdi civilek kezdeményezését, amely a fideszes polgármesterrel szembeszállva megakadályozná, hogy fideszes oligarchák megszállják, elkerítsék és beépítsék a Velencei-tó parti szakaszát.

A DK is részt vett a helyiek által szervezett tiltakozáson és mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy ez a kivagyiság és harácsolás ne történhessék meg. Első lépésben állásfoglalást kérünk a fideszes vezetésű megyei önkormányzattól és a szakminisztert is megkérdezzük a hatalom szándékairól, de minden polgári ellenállási kezdeményezést támogatunk az ügyben.

Ráczné Földi Judit
a Demokrata képviselők közösségének (A DK polgármestereit és önkormányzati képviselőit tömörítő szervezet) elnöke, a DK elnökségi tagja
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.