OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. augusztus 4., kedd 13:37

A Demokratikus Koalíció közleménye
    Budapest, 2020. augusztus 4., kedd (OS) - DK: Orbán civilek elleni harca miatt sok milliárd forinttól esnek el a magyarok

    Orbán csak addig hazafias, amíg érdekei nem sérülnek. A miniszterelnök ezt bármikor képes bizonyítani. Most például azzal, hogy a civilek ellen folytatott harca miatt több százmillió eurótól esnek el a magyarok. A kormány ugyanis addig nem hajlandó szerződést kötni a Norvég Alap és az EGT országai által finanszírozott projektekre, míg beleszólást nem kap a pénzek elosztásába. A miniszterelnöknek semmi sem drága, az esztelen, civilek elleni harca miatt eddig 214 millió eurót nem kaptak meg a magyarok.

Orbán üzenete világos: a nemzetinek hazudott kormányában nem számítanak a magyarok érdekei, számukra csak az a fontos, hogy minden külföldről érkező forrás felett basáskodjanak. Nem számít nekik, hogy a most visszatartott forrásokat a magyaroktól veszik el. Végtelenül primitív felfogásuk szerint, ha nem lehet övék a pénz, más se kapja meg. Mi, a DK-ban nem ebben hiszünk. Folyamatosan keressük a megoldást, hogyan segíthetünk a civileknek, hogy rajtuk keresztül a magyarok megkapják ezeket a támogatásokat.

Dobrev Klára, a DK EP-képviselője
     Kiadó: Demokratikus Koalíció

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.