OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. augusztus 12., szerda 16:15

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 12., szerda (OS) - Nemzetközi ifjúsági nap: támogatni kell a fiatalokat, hiszen ők jelentik Magyarország jövőjét

    Az elszabadult ingatlanárak és bérleti díjak miatt egyre kevesebben tudnak otthont teremteni maguknak. Ezért megfizethető díjú bérlakásokat kell biztosítani számukra, ami megkönnyíti a családalapítást is.

Mindannyiunk közös felelőssége milyen világot hagyunk a következő generációkra. Erről a felelősségről a világon számos hatalmon lévő politikus feledkezik meg. Miközben már nap mint nap szembesülünk a klímaváltozás és a környezetszennyezés következményeivel, jelenleg hazánknak is olyan vezetői vannak, akik érdemben nem foglalkoznak e problémák megoldásával. Most, a jelenben kell cselekednünk azért, hogy egy fenntartható és élhető világot hagyjunk a gyerekeinkre.  

Az MSZP szerint a fiatalok jelentik hazánk fejlődésének kulcsát, ezért támogatnunk kell őket közös jövőnkért, Magyarországért.

MSZP

Bővebb információ: Kunhalmi Ágnes, a Kulturális bizottság alelnöke
     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.