OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. augusztus 15., szombat 09:22

Sneider Tamás független országgyűlési képviselő közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. augusztus 15., szombat (OS) -

        Bana Tibor független képviselőtársam 27%-os eredménye mögött 4%-ot tudott elérni az őt követő ellenzéki jelölt! Vajon ki az esélyes a legtöbb szavazatra ebben a választókerületben?!
     Magam 35%-os eredményt értem el a körzetemben. Az utánam következő – egyébként szimpatikus – ellenzéki jelölt 8%-ot tudott elérni. Vajon ki az esélyes a legtöbb szavazatra ebben a választókerületben?!
     A parlament egyik legaktívabb képviselőjét, Varga-Damm Andreát az ország több pontjáról keresték meg kizárt és kilépett jobbikosok, hogy induljon az adott körzetben, mert nincs más esélyes ellenzéki személy a körzetükben. Vajon egy ilyen választókerületben ki az esélyes a legtöbb szavazatra?!
     Vajon miért ne indulhatna Rigán István a hajdúszoboszlói körzetben, mikor 30%-os eredményével háromszor több szavazatot kapott, mint az őt követő ellenzéki jelölt? Miért ne indulhatna Demeter Pál alpolgármester, aki 27%-os eredménnyel szintén kimagaslóan teljesített, és azóta már alpolgármester is? Vajon miért ne indulhatna Fenyvesi Csaba, aki 25%-os eredménnyel több, mint háromszor annyi szavazatot kapott a dombóvári körzetben, mint az utána következő ellenzéki jelölt? Vajon miért ne indulhatna Rába Kálmán a sárvári körzetben, mikor a legjobb eredményt érte el, és ő a legesélyesebb? Vajon miért ne indulhatna Kőszeghy Ábel, aki Debrecenben több, mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint az utána következő ellenzéki jelölt?

     Kiadó: Sneider Tamás független országgyűlési képviselő

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.