OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2020. szeptember 28., hétfő 09:27

A Fidelitas közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. szeptember 28., hétfő (OS) - A Fidelitas XVII. Kongresszusának zárónyilatkozata

        Zöld törpék, lila ügynökök, levitézlett vörösök, kiszínezett kisnyilasok békélnek meg Gyurcsánnyal és egymással, hogy bosszút álljanak saját sikertelenségeikért.
     Nem titkolják, hogy támogatják a bevándorlást, földönfutóvá tennék a velük egyet nem értőket, saját érdekükben felfüggeszthetőnek tartják a jogállamot, magukra hagynák a határon túli magyarokat és a családok helyett azokat támogatnák akik, nem akarnak dolgozni - mindezt mindannyiunk adójából.
     A baloldali ellenzék ismét a saját nemzetére támadna, ahogy azt bő egy évtizede és egy évszázada tették, mert ezek ugyanazok. Annak körvonala egyre tisztább, hogy kik sorakoznak a nemzeti erők ellen. Itt az idő, hogy újra rendezzük sorainkat és megvédjük az elmúlt 10 év eredményeit, ami minden magyar ember közös sikere.

     Kiadó: Fidelitas

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.