OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. október 12., hétfő 10:04

A Hungarian Business Leaders Forum közleménye
    Budapest, 2020. október 12., hétfő (OS) - Varga Mihály pénzügyminiszter is felszólal a HBLF gazdasági csúcsán - Innováció, kiberbiztonság, digitális gazdaság és egészségügy is szóba kerülnek a Hungarian Business Leaders Forum október végi gazdasági csúcstalálkozóján

        Varga Mihály pénzügyminiszter, Jaksity György, a Concorde Zrt alapítója, Virág Barnabás, az MNB alelnöke vagy Bácsfalvi András az MKB igazgatója is felszólalnak a Hungarian Business Leaders Forum egyedülálló gazdasági konferenciáján, a Global Digital Summiton.
     A szakértők a Covid-19 világgazdasági, geopolitikai, innovációs hatásai mellett az űrtechnológia, a kiberbiztonság, a digitalizáció jogbiztonságra, egészségügyre gyakorolt hatásait is vizsgálják. A csúcson a leginnovatívabb nemzetközi és hazai jó gyakorlatokat hallgathatjuk meg a magyar gazdaság, ipar, egészségügy meghatározó személyiségeitől.
     Az online találkozó lehetőséget nyújt arra is, hogy nemzetközi szakértők is csatlakozhassanak: Moszkvából Eugene Kaspersky kiberbiztonsági szakértő, Abu Dhabiból Tihanyi Norbert kriptográfia kutató, Spanyolországból Cséfalvay Zoltán, Olaszországból Raffaella Tenconi gazdaság és geopolitikai szakértők mesélnek a legújabb trendekről.
     Szó lesz az új magyar műholdról, az etikus hackerekről, a digitalizáció jogbiztonságáról és annak az egészségügyre gyakorolt hatásairól. Stump István volt alkotmánybíró a “Covid-19 és a jogbiztonság" címmel tart előadást, Poor Virág jogász a Covid-19 kontaktkutató technológiai alkalmazásainak jogi aspektusairól beszél október 30-án.

     Kiadó: Hungarian Business Leaders Forum

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.