OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 28. vasárnap
Ismertető


2020. október 12., hétfő 13:49

A Magyar Liberális Párt közleménye
    Budapest, 2020. október 12., hétfő (OS) - Először könyvdarálás, most meg jogfosztás!

        A Fidesz szélsőjobboldali kamuellenzék pártja által kezdeményezett könyvdarálás, egyértelműen az LMBT+ közösség elleni további támadásokat készítették elő. Pár nappal Dúró Dóra botrányos akciója után Kásler Miklós "emberminiszter" rendeleti úton készül érvényt szerezni a Fidesz korábbi törvényének, ami teljesen ellehetetleníti az örökbefogadást az egyedülállók, a melegek, és azon párok számára, akik egyszerűen csak nem kívánnak megházasodni. Elfogadhatatlan, hogy a homofób és kirekesztő kormány amiatt diszkriminál embereket, mert azok életmódja nem illeszkedik bele a saját álkeresztény értékrendjükbe. Rengeteg gyermek vár nap, mint nap örökbefogadásra, akik megérdemlik, hogy a lehető legjobb családba kerüljenek. Ennek mérőszáma egyértelműen nem a párok szexuális orientációja, vagy a házassági papírok megléte! Felszólítjuk a kormányt, hogy azonnal szüntesse be a melegek elleni hadjáratát, hagyjon fel a diszkriminatív elbírálással, és végre valóban az örökbefogadásra váró gyermekek érdekeit vegyék figyelembe ebben a kérdésben!

     Kiadó: Magyar Liberális Párt

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.