OS Országos Sajtószolgálat
2020. november 27. péntek
Ismertető


2020. október 24., szombat 09:54

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. október 24., szombat (OS) - Éghajlatvédelmi világnap: Vigyázzunk közösen a környezetünkre, óvjuk, mert ez a mi közös örökségünk!

        Ha ebben előre tudunk lépni, akkor szinte észrevétlenül többet teszünk a föld klímájáért és a saját közvetlen környezetünkért, mint amikor globális jelszavakat hangoztatva frusztrációt és félelmet keltünk a társadalomban. Konzervatív hozzáállással sokszor többre jutunk, mert a hagyományok megőrzésében ott a tapasztalat is, amelyet a környezetvédelemben is hasznosíthatunk.
     Mi kereszténydemokraták ezt gondoljuk az igazi konzervatív környezetvédelemnek. Konzervatív női politikusként személy szerint is hiszem, hogy ha mindannyian közösségeinkben, országainkban, azaz helyben tesszük a dolgunkat és nem kizsákmányoljuk a természeti erőforrásainkat, hanem odafigyeléssel és tisztelettel használjuk azokat, akkor még az utánunk következők is olyan gyönyörűnek láthatják bolygónkat, mint ahogyan az nekünk is megadatott.

Juhász Hajnalka
a KDNP alelnöke

     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.