OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. október 30., péntek 12:54

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. október 30., péntek (OS) - Orbánból előjött a pocakos tábornok

        Orbán óvodásoknak nézi a magyar állampolgárokat, akiket sarokba kell állítani azért, hogy betartsák a szabályokat. Miközben a határaink túloldalán a szigorú intézkedések mellett, ingyenes tesztelésen vesz részt egy teljes ország, itthon "eljött a pillanat, hogy erőből kell betartani a szabályokat" – ahogy hallhattuk a miniszterelnöktől.
     Miközben rekordszámú a napi halálozások és az új fertőzöttek száma, 65 honfitársunk meghalt, 3286 új koronás betegből 556-an kerültek kórházba – addig Orbán arról halandzsázik, hogy majd lesz egy új vakcinagyárunk – feltételezzük, hogy Mészáros Lőrinc nevére íratva – majd egyszer valamikor.
     Orbán elhibázott válságkezelése juttatta a jelenlegi helyzetbe a magyar embereket. A magyar állampolgárok semmilyen segítséget nem kaptak eddig sem az államtól, csak a parancsok jönnek: "hordjál maszkot vagy megbüntetünk", "kötelező, de mi nem adunk", "maradj otthon a gyerekkel, keresd meg a betevőt, de bértámogatásról ne is álmodj", "ne utazz az Adriára, de majd mi nyaralunk helyetted is".

     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.