OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 27. szombat
Ismertető


2020. november 6., péntek 12:26

A Jobbik Magyarországért Mozgalom közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. november 6., péntek (OS) - A miniszterelnök a szokásos propagandaműsorában egészen félelmetes szintet lépett az önigazolásokban. Mindezt éppen azon a napon, amikor a hivatalos jelentésekben a napi halálozások száma meghaladta a 100 főt. Szerinte a jelenlegi helyzet "érdekes", szerintünk viszont tragikus. Decemberre időzítette az egészségügy teljesítőképességének határát Orbán Viktor. Mintha nem ebben az országban élne, mintha nem tudná, hogy ezt a határt már rég túllépte az ország. Persze alapos a gyanú, hogy pontosan tud mindent, de szándékosan manipulálja az embereket.

    Hogy miként lehet emberszeretetről, keresztény kultúráról értekezni, és műtétek elhalasztását bejelenteni egy mondatban, azt épeszű ember felfogni sem tudja, ha nem a fideszes gátlástalanság világában szocializálódott. Orbán környezetében nyilvánvalóan fel sem tűnik már ez a súlyos ellentmondás. Ahogy az sem, hogy miközben a kormány szerint van elég hely, szakember a kórházakban a covidos betegek ellátására, a valóság erre rendre rácáfol: fogynak az orvosok, a szakápolók, telítődnek a kórházak – káosz van.

Orbán – miközben napról napra egyre több honfitársunk hal meg – a pillanatnyi helyzetet "érdekesnek" nevezi, mondván, őt a jövő érdekli, hogy az egészségügyi rendszer mikor ér el a teljesítőképessége határára. Azonban egy pillanatig se higgyünk a szemfényvesztésnek: őt kizárólag a hatalma megtartása érdekli! Egyszerűen retteg a bukástól, a kamu-konzultáció mögé bújva tovább menekül a felelősség elől.
     Kiadó: Jobbik Magyarországért Mozgalom

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.