OS Országos Sajtószolgálat
2024. július 27. szombat
Ismertető


2020. november 27., péntek 11:22

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (1. rész)
    Budapest, 2020. november 27., péntek (OS) - Budapest, 2020. november 27. - KEP Ifjúsági Tagozat sikeres nemzetközi online konferenciája

        2020. november 24-én tartotta első nemzetközi online konferenciáját a KEP Ifjúsági Tagozata Erdély, Kárpátalja és Budapest három jelentős oktatási intézménye részvételével "Kárpát-medencei nemzedékek találkozója" címmel, a KEP éves programja keretében, a NEA támogatásával. Erdélyt a nagyváradi Partiumi Keresztény Egyetem, Kárpátalját a beregszászi II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola, Budapestet a BGE KVIK képviselte. Erdélyből, Kárpátaljáról és Budapestről sok egyetemi és főiskolai hallgató, valamint a KEP érdeklődő tagjai követték végig az előadásokat, Dr. Czeglédi József elnök úr megnyitóját követően, Vasvári József klubigazgató irányításával. A konferencia témája volt Trianon 100 jegyében a gyógyfürdők és szállodák helyzete Trianon előtt és után, valamint kitekintés Erdély és Kárpátalja gyógy- és wellness turizmusára, valamint a COVID-19 hatása a Kárpát-medence turizmusára. Az első részben Dr. Fluck István, a Gyógyfürdőügyi és Klimatológiai Világszövetség és a Magyar Balneológiai Egyesület képviseletében a gyógyfürdőkről, Bártfai Endre, a BGE KVIK mesteroktatója a szállodákról tartott előadást.
     További információk Egyesületünk honlapján találhatóak.
    
     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.