OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető


2020. november 27., péntek 11:22

A Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület közleménye (2. rész)
    Budapest, 2020. november 27., péntek (OS) - Budapest, 2020. november 27. - KEP Ifjúsági Tagozat sikeres nemzetközi online konferenciája

        A második részben a konferencia moderátora Dr. Szalók Csilla BGE KVIK Intézetvezető, főiskolai tanár részletesen beszélt a COVID-19 hatásáról és a szükséges lépésekről. Dr. Sass Enikő a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (Beregszász) docense és Gergely Lívia, a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola (Beregszász) tanársegéde a kárpátaljai gyógyturizmus gyökereiről, fejlődéséről és a jelenlegi helyzetről számoltak be. Dr. Molnar Elisabeta Ilona, a Partiumi Keresztény Egyetem egyetemi docense és Gulyás Gréta, a Szegedi Tudományegyetem Közgazdaságtani Doktori Iskola PhD hallgatója az erdélyi gyógyfürdők múltjáról, jelenéről és a wellness turizmusban rejlő lehetőségekről tartott érdekes előadást. A Kárpát-medencei régiók gyógyturizmusáról- és fürdőiről szervezett KEP konferencia előadásai bizonyítják, hogy e terület természeti adottságai világviszonylatban is kiemelkedőek. Meggyőződésünk, hogy a jelenleg pusztító pandémia legyőzése után gazdaságunk, turizmusunk és egészségünk szilárd bázisa lesz a Kárpát-medence és tovább fejlődik valamennyiünk örömére.
     További információk Egyesületünk honlapján találhatóak.

     Kiadó: Közép Európai Club Pannonia Közhasznú Egyesület

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.