OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 30. kedd
Ismertető


2020. december 30., szerda 14:54

A Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért közleménye
    Budapest, 2020. december 30., szerda (OS) - Dorka, a tehetséges látássérült joghallgató munkatársunk gyakornoki állást keres pénzügyi szolgáltatók körében.

        Dorka negyedéves joghallgató, évek óta dolgozik az alapítványunknál és látássérült. Az innovatív Erasmus-programjainkat eredményesen koordinálta, mintegy 6-8 projektrésztvevő között. Angol és magyar nyelv közötti fordítási és megértési feladatokat, ami nem volt könnyű. A partnerek német, spanyol olasz egyetemek és oktatáskutatók voltak. Szellemileg nagyon magas szintű munka folyt. Ehhez az kellett, hogy Dorka rendelkezzen a nemzetközi megértés és együttműködés képességével. Az eltérő kultúrák, munkamódszerek, kutatási területek feladták a leckét mindannyiunknak. Amikor mi már elfáradtunk, ő még mindig lelkesen levelezget, válaszolgatott a jobb megértés reményében. A családi háttere miatt kiválóan elboldogul az informatika és az egészségügy világában, nagyon sokat segített nekünk eligazodni a Drive-ok, Drop box-ok, Adwords, NAS használatában. Fantasztikus látni, ahogy tíz ujjal vakon gépel, és mint egy írótolmács olyan hangzó beszéd követésre képes. Projektvezetőként is határozott, összeszedett, mindenre kiterjedő figyelme van, jól tud motiválni, a határidőket tekintve is. Az a vágya a jövőjét illetően, hogy pénzügyi szolgáltatónál dolgozzon. Bízunk abban, hogy így a COVID vírusos szilveszter idején, kicsit négy fal közé zárva, lesz olyan munkáltató vagy ember, akinek az érdeklődését felkelti ez a vagány, határozott leendő jogász nő.

     Kiadó: Munka-kör Alapítvány a Hallássérültekért

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.