OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2020. december 31., csütörtök 14:07

A Magyarországi Szcientológia Egyház közleménye
    Budapest, 2020. december 31., csütörtök (OS) - Sokgyermekes családok is szorult helyzetbe kerülhetnek a járvány idején

    Szerencsére vannak olyanok, akik kifejezetten a nagycsaládosok megsegítésére specializálódnak, ami az ünnepekkor létszükséglet lehet. Ha például egy kereső szülő elvesztette az állását, bizony nemcsak az ajándékok, hanem az ünnepi menü is kérdésessé válhat.

A Nagycsaládosok Újpalotai Egyesülete több, mint 150 családot támogat a XV. kerületben, 331 kiskorú gyermeket beleértve. Segítenek továbbá időseknek és gyermeküket egyedül nevelő szülőknek is!

Hatalmas örömet szereztek sok-sok gyermeknek azáltal, hogy karácsonyra gyűjtést szerveztek, és a gyermekek kívánságlistáit sok-sok adományozó szervezet, egyház és magánszemély teljesítette!

Most az év végén szintén fordulhatnak hozzájuk a nagycsaládosok, hisz gondoskodnak az ünnepi menüről!

A Szcientológia önkéntes lelkészek, akik már a gyerekek karácsonyi kívánságlistájából is teljesítettek párat, most egy rakomány virslit, mustárt, tojást, üdítőket, finomságokat és óriás kenyereket vittek az újpalotai egyesületnek, hogy adományukkal hozzájáruljanak a 2020-as év boldogabb lezárásához!

Néhány gyermek már az adomány átadásánál jelen volt az egyesületnél, és lehetett látni a tekintetükben, hogy óriási örömöt okoz a számukra, amikor ajándék érkezik.

Így lehet összefogással sok-sok család szilveszterét és újévét szebbé tenni.
     Kiadó: Magyarországi Szcientológia Egyház

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.