OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 26. péntek
Ismertető


2021. január 19., kedd 12:19

A Széchenyi Alapítvány közleménye (4. rész)
    Budapest, 2021. január 19., kedd (OS) - Tájékoztató Széchenyi Hitel című művének angol nyelvű kiadásáról

    Fontos feladatunk lesz az angol nyelvterületeken élő magyar személyekkel, szervezetekkel, médiákkal való kapcsolatteremtés. Fogadókészség esetén tárgyalni fogunk a hatékonyabb – bár valószínűleg költségesebb – helyi nyomtatásról és terjesztésről.
A projekt ütemezésénél figyelembe vesszük, hogy 2021. szeptember 21-én van gróf Széchenyi István születési évfordulója, és méltó esemény lehetne, ha az angol nyelvű Hitellel tiszteleghetnénk a nemes gróf 230-dik születésnapján.
Összefoglalva
Hála a támogatóknak; biztosítva látszik a Hitel angolra való lefordításának minden feltétele. A második-harmadik fázis teljesíthetősége elsősorban finanszírozási kérdés, amely intenzív pályázatfigyelési, támogató keresési feladatot ró ránk. Fontos a leendő olvasók felkészítése; előszó és Széchenyi világát bemutató bevezető. Szép feladatot jelent az igényes grafikai tervezés, tördelés, a nyomdai kivitelezés előkészítése és a terjesztési feladat megszervezése. A könyv bevételét a következő (német, francia, olasz vagy spanyol) nyelvű Hitel elkészítésére fordítjuk.
Az angol nyelvű Hitel 2021. évben megjelenhet. A projekt előrehaladásáról a Széchenyi Fórum/Széchenyi Alapítvány portálján lehet tájékozódni.
A sikeres projekthez tisztelettel kérjük és várjuk a Széchenyi-tisztelők kinyilvánított erkölcsi- és anyagi támogatását a Széchenyi Alapítvány javára.

     Kiadó: Széchenyi Alapítvány

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.