OS Országos Sajtószolgálat
2024. április 29. hétfő
Ismertető


2021. február 6., szombat 20:24

A Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) közleménye
    Budapest, 2021. február 6., szombat (OS) - A baloldal a magyar emberek egészségéért történő aggódás álcája mögé bújva ismét hangulatot kelt

    Magyarország legmodernebb kórháza, a Dél-budai Centrumkórház 1,2 millió ember számára nyújt majd egészségügyi szolgáltatást. A minden tekintetben 21. századi létesítmény előkészítése gondosan, körültekintően és nagy szakmai felkészültséggel zajlik. A beruházás előkészítése során kiemelt figyelmet fordítottak a terület kijelölésére. Az épület leghatékonyabb megközelítésének biztosítása érdekében pedig valamennyi közlekedési formát érintő infrastruktúra-fejlesztés történik majd. Így a közösségi, a közúti, valamint a gyalogosok és kerékpárosok megfelelő kiszolgálására alkalmas közlekedési infrastruktúra kerül megtervezésre, mely nemcsak az egészségügyi intézmény, hanem a térség közlekedési igényeit is kielégíti majd.
Míg a magyar kormány a koronavírus-járvány megfékezéséért dolgozik, addig a baloldal az emberi élet védelme érdekében sem volt képes az összefogásra, nem segíti, csak sorozatosan hátráltatja a védekezést. Ezek után még – arcpirító módon – a magyar emberek egészségéért történő aggódás álcája mögé bújva próbálnak ismét médiafigyelemhez jutni.

Dr. Simicskó István
a KDNP frakcióvezetője, Újbuda országgyűlési képviselője


     Kiadó: Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP)

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.