OS Országos Sajtószolgálat
2021. április 17. szombat
Ismertető


2021. március 3., szerda 09:11

Az MSZP Országos Központjának közleménye (2. rész)
    Budapest, 2021. március 3., szerda (OS) - A kormánypártok nem hajlandók támogatni a fiatalokat! – Nemet mondtak az egyetemi tandíjak csökkentésére

        Mindezeken felül pedig már a harmadik félév kezdődik meg a felsőoktatásban olyan rendhagyó körülmények között, amelyek miatt az oktatók erőfeszítései ellenére sem lehet biztosítani azt a minőséget, amelyet korábban a személyes órák nyújtottak. Ráadásul a korlátozások miatt a hallgatók nem tudnak minden olyan szolgáltatást igénybe venni, amit az intézmények a hagyományos oktatás idején nyújtottak. A tandíj azonban ennek ellenére sem csökken.
     A Fidesz egyértelművé tette, hogy számára ezek a szempontok nem számítanak és a nehéz helyzetben sem hajlandó csökkenteni az egyetemisták és a szüleik terhein.
     Az MSZP szerint azonban mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy a gazdasági válság miatt egyetlen hallgató se essen ki a felsőoktatásból.

     Kiadó: MSZP Országos Központ

-------------------------------------------------------------------

     Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.
     Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott  közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.
     (c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


Az Országos Sajtószolgálatról
Az Országos Sajtószolgálat (OS) politikai, társadalmi, kulturális és különböző civil szervezetek, valamint közéleti szereplők közleményeit, állásfoglalásait közli. Az OS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.
RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.