2024. április 29. hétfő

2021. március 8., hétfő 17:52

Székely Sándor független országgyűlési képviselő közleménye
    Budapest, 2021. március 8., hétfő (OS) - Székely kontra Hiller: Székely Sándor Hiller körzetében indul a "22-es választásokon

Az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom egy év múltával bemutatta eddigi eredményeit.
Az ISZOMM immár országos ismertségű. Mérhető közvéleménykutatási adatok szerint az Országgyűlés kispártjainak támogatottsági szintjét éri el, valós választási helyzetben pedig 2,23%-os eredménnyel bizonyított.
Huszti Andrea elnök az Igen Szolidaritás küldetését röviden így fogalmazta meg: “mindenkinek jusson rendes étel, normális fedél, színvonalas oktatás és garantált egészségügyi ellátás!"
Az ISZOMM fő célja a szociális válság felszámolása. Ehhez olyan belépő szintek kellenek, amelyek az előállított társadalmi javak viszonylag igazságos elosztási zónájába juttatnák a magyar embereket. Eszerint napjainkban nettó 250.000 forint havi minimálbér, minden felnőttre vonatkozóan 100.000 forintos szociális minimumjövedelem, 50.000 forintos gyermekenkénti havi családi pótlék és a nyugdíjasoknak ugyanekkora korpótlék lenne igazságos. Fentiek forrása az állami és a tőketulajdonosi mohóság drasztikus visszafogása.
Részletes összefoglaló: az IgenSzolidaritás honlapján.
A sajtótájékoztató végén az ISZOMM bemutatta országgyűlési választási jelöltjeit:
Szanyi Tibor miniszterelnök jelölt
Bíró Zoltán
Dancsi Gyulát
Dorogi Gyulát
Gallai Dávid
Káposznyák Istvánt
Pál Évát
Szabóné Kállai Szilvia
Székely Sándor jelenlegi ogy képviselő (Hiller István ellen)
Tomori Károly.
A jelöltek képes bemutatkozása az ISZOMM honlapján érhető el.
     Kiadó: Székely Sándor független országgyűlési képviselő